OBRES REALITZADES

Benvinguts al nostre nou mapa interactiu, on trobareu algunes de les nostres obres construïdes.

Informar que per seguretat dels nostres clients les ubicacions de les obres no són exactes, si voleu veure alguna obra en concret heu de comunicar-ho al departament comercial de FORPOL i un dels nostres assessors us informarà de com fer la visita.

VERMELL
CASA PREFABRICADA

GRIS
PREFABRICAT DE FORMIGÓ

BLAU
NAU PREFABRICADA

 
 
 

LES NOSTRES OBRES REALITZADES

OBRES AMB PREFABRICATS DE FORMIGÓ I ESTRUCTURES PREFABRICADES

QUÈ PODEM TROBAR AL NOSTRE MAPA INTERACTIU?

Al mapa interactiu podrà trobar els projectes que s’han construït amb prefabricats de formigó i estructures prefabricades per a usos com habitatges, escoles, hotels, centres sanitaris, pàrquings, entre d’altres:


Projectes amb sostres:

La Prelosa FARLAP és una placa de formigó alleugerida, útil per a la construcció de forjats especialment amb usos residencials. És una de les més lleugeres del mercat, el pes del seu model FARLAP 25 és de 1,94 KN/m2 per 3,40 KN/m2 de l’alveolar de 25

La Prelosa TERMACOL és una placa autoportant prefabricada formada per nervis de formigó i farcit de poliestirè expandit, es considera el forjat més lleuger disponible al mercat amb un pes de 91 kg/m2.

La Placa ALVEOLAR és una llosa prefabricada de formigó pretesat que ha estat alleugerida a través d’alvèols reduint significativament el seu pes; addicionalment, per la seva reacció al foc és considerada com a no combustible.

PROJECTES AMB MURS PREFABRICATS:

Els murs de formigó PRECOMUR són prefabricats, estan conformats per dues lloses de 5 cm de gruix, separades per tres gelosies que li donen rigidesa per manipular-les.

Els blocs de formigó FORPOL, també coneguts com a llec blocks, són de grans dimensions i de fàcil instal·lació pel seu sistema de encadellat en superfícies anivellades i compactades.

PROJECTES AMB CASETES DE FORMIGÓ:

Les casetes de formigó tenen una dimensió màxima de 40 m2, dissenyades amb una coberta prefabricada de formigó a dues aigües i tenen aïllament tèrmic. Ideals per a emmagatzematge, vestuaris o oficines, entre d’altres.

PROJECTES AMB CASES PREFABRICADES DE FORMIGÓ:

Les cases prefabricades de formigó estan dissenyades segons els requeriments del client. Són construccions modulars que s’acoblen amb materials elaborats prèviament al terreny on es planifiqui. El procés és segur, econòmic i eficient convertint-la en una excel·lent opció davant de la construcció tradicional.
Caseta de reg prefabricada

Caseta de reg prefabricada

Caseta de reg prefabricada els millors preus els trobaràs a Forpol. Construcció de casetes de reg a tot Espanya. Veure casetes

Quadres de cavalls prefabricades

Quadres de cavalls prefabricades ☝ construcció dels millors boxs per a cavalls del 2022, ✅ els millors preus de tot Espanya a FORPOL.

Casetes prefabricades de formigó preus

Casetes prefabricades de formigó preus econòmics, ☝ Construcció de casetes al millor preu de tot Espanya. Casetes de formigó de qualitat

Casetes prefabricades obra

Casetes prefabricades d' obra a tot Espanya, casetes de formigó armat, màxima qualitat al millor preu. Forpol especialistes en prefabricats.

Construcció cases prefabricades

CONSTRUCCIÓ DE 2 CASES ADOSADAS DE FORMIGÓ A RODA DE BARA (TARRAGONA) OBRA EN FASE DE FONAMENTACIONS
CASA DE FORMIGÓ PREU

Cases de formigó preus

CASA DE FORMIGÓ A BASCARA (GIRONA) OBRA EN FASE DE PROJECTE

Casa de formigó

CASA PREFABRICADA DE FORMIGÓ PENDENT DE LA LLICÈNCIA

Blocs de formigó tipus lego preu

Blocs de formigó tipus lego preu per a la construcció de murs de contenció, murs sense necessitat de fonamentacions.

Preu mur blocs formigó

Blocs de formigó de grans dimensions i molt fàcils de col·locar. Sense necessitat de fonamentacions per a la seva col·locació, estalviarem en la construcció entre un 40 – 50% en costos de moviments de terres, fonamentacions...
Super bloques forpol

Super blocs Forpol

La robustesa d' aquestes peces autoportants genera murs que tenen la força i l' estabilitat de qualsevol paret d' obra però amb una gran diferència:

Mur de contenció amb blocs de formigó FORPOL

L'emmagatzematge de granels en naus agrícoles o ensitjats per a farratges (gra en naus agrícoles). Separació d'àrids, deixalles de fabricació, encenall fusta, pèl·let, diferents metalls, ferrades, etc. Marquesines Ramaderes, contraforts, naus industrials i construcció en general.

Blocs de formigó tipus Lego

Blocs de formigó tipus Lego només necessiten una superfície ben anivellada i compactada per a l'inici de muntatge (per començar a treballar). + INFO

Casetes prefabricades barates

Caseta per a reg de formigó prefabricat per a la instal·lació de sistemes de reg, comptadors elèctrics, etc. Fabriquem casetes prefabricades de formigó econòmiques

Caseta prefabricada formigó preu

Caseta prefabricada formigó preu. Els millors preus de tot Espanya en forpol.es Construcció de casetes prefabricades de formigó. +info

Casetes de Formigó FORPOL

Disposem d'una gran varietat de models i mides de casetes prefabricades de formigó FORPOL amb diferents usos, a la nostra web et presentem una àmplia selecció perquè puguis triar la que més et convé.

Caseta prefabricada formigó 2×2

Casetes prefabricades de formigó dubtes freqüents dels clients. QUE GRUIX SÓN PARETS DE LES CASETES? QUE TENEN LES NOSTRES CASETES? QUE ACABATS TENEN LES NOSTRES CASETES? + INFO

Pressupost online