OPORTUNITATS DE CARRERA EN LA INDÚSTRIA DE LA CONSTRUCCIÓ

SOBRE NOSALTRES

Forpol és un líder reconegut en el sector de la construcció, conegut per la nostra excel·lència en enginyeria i construcció. Estem en constant cerca de professionals autònoms altament qualificats per unir-se al nostre equip i ajudar-nos a dur a terme projectes de construcció d’alta qualitat.

OPORTUNITATS DE CARRERA A FORPOL

INGENIER INDUSTRIAL

Forpol està buscant enginyers industrials amb una sòlida formació en enginyeria i experiència en l’aplicació de principis d’enginyeria en entorns de construcció. Com a enginyer industrial a Forpol, tindràs l’oportunitat de dissenyar, desenvolupar i millorar els nostres processos de construcció.

MUNTADORS

A Forpol, estem buscant experts muntadors d’estructures i murs capaços de transformar els plànols i especificacions d’un projecte en una realitat tangible. Com a muntador a Forpol, tindràs l’oportunitat de treballar en una varietat de projectes desafiants i emocionants, utilitzant les teves habilitats i coneixements per crear estructures sòlides i segures. Valorem la precisió, l’eficiència i un profund coneixement de les eines i tècniques de muntatge. Si tens experiència en muntatge i estàs buscant una oportunitat per demostrar la teva habilitat i créixer professionalment, ens encantaria saber de tu.

COORDINADOR DE PROJECTES

A Forpol, busquem coordinadors de projectes amb habilitats excepcionals de comunicació i organització. Com a coordinador de projectes, tindràs la responsabilitat de supervisar els projectes de construcció, coordinar entre els diferents rols en el projecte, i assegurar-te que els projectes es completen a temps i dins del pressupost.

ARQUITECTE

Forpol està buscant arquitectes innovadors i detallistes per unir-se al nostre equip. Com a arquitecte a Forpol, treballaràs en estreta col·laboració amb els nostres enginyers i muntadors per dissenyar i planificar projectes de construcció que compleixin amb les especificacions del projecte i les regulacions de construcció.

TREBALLAR A FORPOL

A Forpol, treballem amb professionals autònoms i oferim una remuneració per projecte.

POSTULA’T AVUI

Si estàs interessat a unir-te al nostre equip, ens encantaria saber de tu. Pots contactar-nos a forpol@forpol.es, trucar-nos al 977 881 287 o omplir el següent formulari.

Pressupost online