CASA DE HORMIGÓN PREFABICADO PRECIO

CASA DE FORMIGÓ PREFABRICAT PREU MODEL T2

LA CASA DE FORMIGÓ PREFABRICADA FAMILIAR MÉS DURADORA

La casa prefabricada de formigó Model T2/2022 de FORPOL és un habitatge idoni per a famílies, còmode, amb espais interiors lluminosos i una estètica exterior que resulta alhora senzilla, atractiva i de fàcil integració al seu entorn. Ofereix 120 m², 3 habitacions, 2 banys i un ampli espai on s´integren el saló, el menjador i la cuina.

CASES A MIDA

leer más

Construïda a mida a les nostres instal·lacions amb materials de la més alta qualitat i posteriorment acoblada al seu terreny, aquesta solució s’adapta al màxim als seus gustos i preferències, conservant molt millor el seu valor amb el pas del temps que les cases tradicionals.

CASA DE FORMIGÓ PREFABRICADA

leer más

Lluny de les preocupacions que habitualment suposa la construcció d’un habitatge, amb el nostre Model T2/2021 el procés és simple i vostè, lliure de preocupacions, haurà d’esperar molt menys per mudar-se i estrenar la llar dels seus somnis.

Els nostres professionals s’encarregaran de tot

leer más

Perquè els nostres professionals s’encarregaran de tot, des del disseny de la casa perfecta i la selecció dels materials fins a la pròpia construcció i acabats. I, després de pocs dies de feina, vostè i la seva família ja podran començar a gaudir del nou habitatge.

LI INTERESSA EL MODEL T2?

leer más

A FORPOL fem realitat la casa dels seus somnis. No espereu més i sol·liciteu-nos més informació

o prepara’t un pressupost online

Característiques del model:

Distribuït en una planta de 120 m²

3 habitacions

2 banys

Des de 198.000 €

HABITATGES QUE MILLOREN EL PLANETA

leer más

A les nostres instal·lacions altament especialitzades situades a la província de Lleida, elaborem a mida tots els elements necessaris per fer possible una àmplia varietat d’habitatges prefabricats de formigó.

CASA DE FORMIGÓ

leer más

Des de cases unifamiliars, multifamiliars o projectes d’habitatges assequibles fins a edificacions annexes per al jardí, ajudant les persones a donar vida a les seves il·lusions de manera més ràpida, més personal i més sostenible que fent ús dels mètodes tradicionals.

CASA DE FORMIGÓ PREFABRICADA

A FORPOL sabem que els edificis tenen un impacte profund en el medi ambient, en la salut de les persones i en les generacions futures i, per això, com a dissenyadors i constructors d’habitatges assumim la responsabilitat de treballar en tot moment de la manera més responsable possible.

El nostre principal objectiu, en definitiva, és contribuir a aixecar entre tots un món millor i fer més plena la vida de les persones construint llars d’alta qualitat, eficients, atractives, personalitzades i sostenibles.

ALTRES MODELS DE CASES PREFABRICADES

Casas txoko 2021

CASA DE FORMIGÓ MODEL TXOKO

Si disposeu d'un jardí i voleu crear un espai de reunió amb la vostra família o amics, un lloc on viure trobades, celebracions, jocs de taula, menjars i llargues sobretaules, el model Txoko de FORPOL és l'opció perfecta.

40 m² Construïts
1 Bany

A partir de 80.000 €

Claus en mà
O a partir de 18.000 €
Estructura, tancament i coberta

CASES PREFABRICADES DE FORMIGÓ 2022 MODEL T1

LES CASES PREFABRICADES DE FORMIGÓ MÉS ECONÒMIQUES I FUNCIONALS Les cases prefabricades de formigó Model T1 són habitatges funcionals amb una atractiva presència exterior, que s'integrarà a la perfecció a l'entorn que trieu. Als seus 80 m² de superfície, compta amb 2 habitacions i 1 bany, cuina i saló-menjador.

80 m² Construïts
2 Habitacions
1 Bany

A partir de 152.000 €

Claus en mà
O a partir de 36.000 €
Estructura, tancament i coberta

HABITATGES PREFABRICATS MODULARS MODEL O1

HABITATGES PREFABRICATS MODULARS: Els habitatges prefabricats modulars de formigó són habitatges que s'elaboren a fàbrica seguint els processos tecnològics més actuals, amb seccions que es poden transportar i acoblar fàcilment al seu emplaçament final.

80 m² Construïts
2 Habitacions
1 Bany

A partir de 152.000 €

Claus en mà
O a partir de 36.000 €
Estructura, tancament i coberta

HABITATGES DE FORMIGÓ, MODEL M1

Habitatges de formigó: L´habitatge de formigó M1 és el model més gran i complet de FORPOL. Ofereix més de 200 m² de superfície a una planta, amb tres habitacions, dos banys, un saló-menjador ampli i capacitat d'aparcament per a dos cotxes.

218 m² Construïts
3 Habitacions
2 Banys
2 Cotxes

A partir de 359.700 €

Claus en mà
O a partir de 98.100 €
Estructura, tancament i coberta

CASA PREFABRICADA MODERNA MODEL J1

CASA PREFABRICADA MODERNA: La casa moderna prefabricada model J1 de FORPOL es distribueix en tres mòduls en forma de J, units per passadissos i distribuïdors.

120 m² Construïts
3 Habitacions
1 Bany

A partir 198.000 €

Claus en mà
O a partir de 54.000 €
Estructura, tancament i coberta

CASA LOW COST PREFABRICADA MODEL H1

CASA LOW COST: A FORPOL optimitzem al màxim el nostre procés productiu per poder oferir-li un habitatge que sigui alhora ample, econòmic i amb la màxima qualitat.

120 m² Construïts
2 Habitacions
1 Bany
2 Cotxes

A partir de 198.000 €

Claus en mà
O a partir de 54.000 €
Estructura, tancament i coberta

Pressupost online