slider-Cocinas Forpol

Mobles de cuina

Mobles de cuina a escollir:

Previous slide
Next slide

CUINA LINEAL

La col·lecció Linial en acabat mat i brillant té una superfície de línies pures amb un tirador ungler integrat en el mateix acabat. El frontal amb tirador ungler en forma de “ham” ens proporciona funcionalitat per guardar els utensilis de cuina, ens dóna fàcil obertura, i ofereix una línia de gran bellesa.

Previous slide
Next slide

CUINA MATT

El lacat supermat, Tmatt, és el resultat de la recerca d’un producte innovador, capaç de sorprendre amb les seves propietats: antipetjada, autoregeneratiu, càlida textura, etc. La col·lecció Tmatt s’amplia amb nous colors que aporten frescor a la col·lecció; el verd Smeraldo, el vermell Terracotta i tons com el blau marí Blu o el Lignite. Per aconseguir composicions infinites s’hi afegeixen els TmattLegno Fumè, Elba i Toscano, colors elegants i suaus que aporten la calidesa de la fusta.

Previous slide
Next slide

CUINA MATT I LEGNE

La col·lecció Matt i Legno  es resumeix en colors bàsics i molt senzills; en blanc, grisos i marrons, totalment llisos, sense textures. Molt càlid al tacte. L’acabat és mat setinat. Capaç de crear una atmosfera tranquil·la i serena. L´equilibri perfecte per a un espai de cuina. Elegant i suau.

Previous slide
Next slide

CUINA NATURA NOGUERA OR

Presentem la nova col·lecció Natura Noguera Or de portes de cuines, amb cinc models diferents: Roure Blanc, Gris Cendra, Olmo K, Noguera Or i Noguera Fosca. En aquesta col·lecció, la fusta torna a ser la protagonista, ja que és un material que, amb el toc natural, ajuda a crear ambients càlids i acollidors.

Previous slide
Next slide

CUINA MATT ÀRTIC ROURE BLANC

La col·lecció Tmatt s’amplia amb nous colors que aportin frescor a la col·lecció; el verd Smeraldo, el vermell Terracotta i tons com el blau marí Blu o el Lignite. Per aconseguir composicions infinites s’hi afegeixen els TmattLegno Fumè, Elba i Toscano, colors elegants i suaus que aporten la calidesa de la fusta.

Previous slide
Next slide

AL TEU GUST...

Tenim molts models més per escollir.
T’agrada l’estil rústic?
Contemporani?
Potser ets dels més moderns?
Contacta amb nosaltres i podràs personalitzar-lo al teu gust.

Pressupost online