Forpol-Estructuras

EMPRESA DE PREFABRICATS DE FORMIGÓ
I ESTRUCTURES PREFABRICADES

A FORPOL SOM ESPECIALISTES EN ELEMENTS ESTRUCTURALS LLEUGERS.

FORPOL oferim prefabricats de formigó destinats a la construcció d’habitatges, hotels, pàrquings, edificis terciaris així com escoles, centres sanitaris, etc.  

També estructures metàl·liques per a la construcció de naus industrials, agrícoles, ramaderes, etc. 

Oferim un servei integral al sector industrial, agrícola i particular a tot el país amb la capacitat de dissenyar i fabricar una àmplia gamma de productes prefabricats de formigó, naus industrials i habitatges prefabricats, des de petites obres, fins a grans projectes.

Treballant amb els millors aliats com a enginyers, dissenyadors, arquitectes i contractistes, estem orgullosos de formar part de molts dels principals projectes de Catalunya i Espanya.

A les nostres oficines de Santa Coloma de Queralt, on l’experiència amb el prefabricat de formigó és de diverses dècades, unim una àmplia experiència pràctica amb coneixements tècnics per garantir que podem oferir solucions innovadores i competitives en les situacions més difícils.

El formigó prefabricat fa la feina més ràpidament: els components principals es poden produir a fàbrica simultàniament amb la preparació del lloc. A l’obra, el formigó prefabricat minimitza l’impacte ambiental de la construcció, creant menys soroll, residus i risc de contaminació.

On la flexibilitat, la durabilitat, la facilitat de construcció i l’enginyeria de valor són les forces motrius, FORPOL té la solució prefabricada.

Estem associats a l’empresa d’enginyeria PATEC (Patrimoni Tecnològic), per projectar i construir les naus molt lleugeres i econòmiques. A totes les naus lliurem el projecte de càlcul d’estructura i fonamentació,  signat per l’enginyer i Visat pel Col·legi. 

Per a la fabricació de les estructures metàl·liques, disposem de tallers a Lleida, Anglesola ia la Garriga.

FORPOL conjuntament amb PATEC, som un grup d’empreses tradicionals d’estructures metàl·liques i de tècnics especialistes en naus, que ens hem unit per adaptar-nos a la revolució tecnològica digital, en un món cada cop més globalitzat i competitiu.

Després de la crisi econòmica, les grans empreses d’estructures metàl·liques amb grans instal·lacions i un personal excessiu estan condemnades a l’extinció. Amb el lliure comerç mundial i les comunicacions per internet, els mitjans de producció queden en contacte directe amb el client final, eliminant-se els intermediaris i els especuladors.

Comptem amb àmplia experiència a la normativa local ia les administracions públiques,

Optimitzem l’acer i el formigó en utilitzar eines de càlcul complexes, com els elements finits o les fonamentacions flotants, però sempre complint rigorosament amb totes les  ;normes vigents espanyoles i europees,

A FORPOL TREBALLEM DE FORMA RÀPIDA, FLEXIBLE I AMB UNS ESTÀNDARDS DE QUALITAT FORA DEL COMÚ.

Ens responsabilitzem de tot això davant la Llei pretenent els nostres projectes d’estructura i fonamentació, cosa que no farà mai un taller convencional,

Comptem amb els tallers més especialitzats i coneixedors d’aquests nostres sistemes i dissenys especials, per a una òptima fabricació, transport i muntatge de forma molt més ràpida i econòmica.

Per conèixer millor els nostres elements estructurals, us convidem a seguir navegant per la nostra web, on trobareu un mapa  interactiu d’algunes de les obres que hem fet.

Prefabricats de formigó i metàl·lics

Naus agrícoles prefabricades

Nave Industrial 05
Naus industrials prefabricades

CONFIEN AMB FORPOL.

QUE OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS.

Tatiana M M
Tatiana M M
2022-04-11
Estamos encantados con el trato recibido por todo el equipo de FORPOL, Gracias. Nuestra casa prefabricada de hormigón a quedado espectacular.
Quique Gaya machi
Quique Gaya machi
2022-04-08
Contratamos un muro prefabricado de hormigón con Forpol, nos atendieron muy bien, recomiendo Forpol
Hannibal Rodriguez
Hannibal Rodriguez
2022-04-07
Compramos una caseta de hormigón para nuestro jardín, recomendamos 100%
Alberto Sanchez
Alberto Sanchez
2022-04-07
Contentos de haber contratado nuestra casa prefabricada de hormigón con Forpol.
Fernando Caride
Fernando Caride
2022-04-07
Después de darle muchas vueltas nos decidimos a construir nuestra casa prefabricada de hormigón con Forpol, ha sido todo un acierto y estamos muy satisfechos con el trato recibido desde el primer día, muy profesionales.
Alberto B. S. L.
Alberto B. S. L.
2021-09-06
Buenas, forpol nos ayudo con la construcción de nuestra casa de hormigón, desde que contactamos con ellos la atención ha sido muy atenta y profesional, recomendable 100%
gdfgdfg gfgdfgdfg
gdfgdfg gfgdfgdfg
2020-10-11
jose prob
jose prob
2019-02-19
Hemos construido un muro de hormigón de Forpol, las piezas nos llegaron correctamente todo ok, recomiendo
Jorge perez
Jorge perez
2019-02-19
He montado mi almacén agrícola de Forpol, nos ha sido muy fácil de montar, toda la nave atornillada, recomiendo
Joan Roc Sans Oller
Joan Roc Sans Oller
2018-12-02