Foto de un moderno salón de estar decorado con los colores y estilos de tendencia para 2023. En el centro, un sofá cómodo y a su alrededor diversos el

Descobreix les Tendències de Decoració 2024 Segons Experts Interioristes

En el fascinant món del disseny interior, el 2023 ens porta tendències renovades que marcaran la pauta en la decoració dels nostres espais. Hem parlat amb destacats interioristes que ens revelen què serà tendència en aquest any que s’apropa. Des d’estils, materials, colors, fins a mobles, les preferències s’inclinen cap al natural, el càlid i el colorit.

Materials Naturals i Tons Càlids:

Els experts en interiorisme ens expliquen que un dels grans protagonistes en la decoració del 2023 seran els materials naturals. La fusta, en especial, es farà present en diversos elements de la llar, aportant aquest toc càlid i acollidor que tant ens agrada.

Colors Vibrants i Geometria:

Els colors vibrants juntament amb patrons geomètrics seran el complement perfecte per als tons càlids dels materials naturals. Aquests colors no només aportaran energia i vitalitat als nostres espais, sinó que també es convertiran en el punt focal de qualsevol habitació.

Formes Orgàniques i Corbes:

Les línies corbes i les formes orgàniques conquistaran les nostres llars. Des de mobles fins a elements arquitectònics, les corbes suaus i sinuoses aportaran una sensació de fluïdesa i moviment, trencant amb la rigidesa de les línies rectes.

Tendències Casa Decor 2023:

L’esdeveniment Casa Decor 2023 va ser l’escenari perfecte per descobrir les tendències que venen. Les formes orgàniques es mantenen com una preferència, destacant per la seva capacitat d’aportar una estètica contemporània i elegant a qualsevol espai.

Sumérgete en las corrientes de diseño interior 2023, donde la sostenibilidad se fusiona con la estética moderna. Con la guía de expertos, transforma tu hogar en un refugio que respeta el medio ambiente y exuda estilo contemporáneo. Explora materiales reciclados, tecnología integrada y colores que invitan a la serenidad, creando un espacio armonioso y a la vanguardia de la eco-decoración.

Pressupost online