Casetes de Formigó 12

CASETES PREFABRICADES FORMIGÓ

Casetes prefabricades de formigó: tipus i utilitats

Com el seu propi nom indica, les casetes prefabricades de formigó poden instal·lar-se en qualsevol lloc sense necessitat de fer fonamentacions o un altre tipus d’obres. És, per tant, molt més fàcil disposar-ne que si hem de construir una casa.

Casetes de Formigó 07

Tipus de casetes de formigó

Les casetes de formigó prefabricades poden ser de diferents classes i, sobretot, mides. Però, bàsicament, en tens tres tipus:

Utilitat d’ una caseta de formigó

Aquest tipus de casetes té tantes utilitats com vulguem donar-li. Podem col·locar-la al jardí i usar-la com a magatzem d’eines agrícoles o per protegir el sistema de reg. Però també podem utilitzar-la per al gos o, si tenim una finca gran, usar-la com a caseta de vigilància. Així mateix, pots utilitzar-la com a garatge per al teu vehicle. Fins i tot com a casa perquè s’al·leguin convidats.

Però les casetes de formigó prefabricades també tenen usos professionals. Per exemple, en les de major grandària, poden instal·lar-se unes oficines d’obra o vendes. Igualment, poden convertir-se en vestidors d’ un camp de futbol o d’ un estadi d’ atletisme.

Fins i tot, si disposes d’un terreny en propietat i no vols gastar molts diners en obres, pots recórrer a una d’aquestes cases prefabricades per crear el teu segon habitatge. N’ hi ha de dimensions considerables i, per tant, aptes per passar-hi un temps. A més, la seva estètica no desmereix en res una construcció tradicional.

En conclusió, aquestes són les principals utilitats de les casetes de formigó prefabricades i alguns dels seus tipus més usats. En qualsevol cas, sempre són una solució econòmica i acollidora com a alternativa a una edificació clàssica.

CASETES DE FORMIGÓ FORPOL