Mur Nervat.Portada Forpol

Mur Prefabricat Nervat: Una Solució Òptima per a la Contenció de Terres

Introducció AL MUR PREFABRICAT NERVAT

Forpol Estructuras, SL és una empresa líder en la indústria de la construcció, especialitzada en la producció de murs prefabricats nervats. La nostra seu es troba a Carrer Mare de Déu de Montserrat nº 13, 43420 Santa Coloma de Queralt, Tarragona. Per a consultes tècniques o comercials, podeu contactar-nos a través de tecnic@forpol.com i comercial@forpol.com respectivament, o trucar-nos al 977881287. Visiteu el nostre lloc web www.forpol.es per obtenir més informació sobre els nostres productes i serveis.

Descripció Tècnica

El Mur Prefabricat Nervat, també conegut com a mur de contraforts, és una solució de construcció innovadora que ofereix una sèrie d’avantatges respecte als murs tradicionals. Aquests murs estan formats per nervis de formigó armat units a una llosa, creant una secció en forma de “T” o doble “TT” segons les necessitats del projecte.

Fabricació

Els murs prefabricats nervats es fabriquen en un motlle metàl·lic, resultant en un acabat llis o texturat impecable, segons les especificacions del client. Aquest procés garanteix l’absència de caqueres i porositat superficial, gràcies a la compactació i vibració del motlle.

Aplicacions

Els murs prefabricats nervats són versàtils i es poden utilitzar en una varietat d’aplicacions, incloent:

  • Murs de contenció de terres.
  • Murs per bataches.
  • Tancaments per a dipòsits, depuradores, estanys artificials, etc.
  • Obra pública: Aletes de túnels, ponts, etc.
  • Amb sabates sense puntera quan el terreny ho exigeix.
  • Contenció de terres per a alçades elevades.
  • Tancaments estructurals en naus industrials amb doble funció: tancament – contenció de terres.

Comparativa entre Mur Nervat i Mur Tradicional

En comparació amb els murs tradicionals, els murs prefabricats nervats ofereixen una sèrie d’avantatges significatives. En primer lloc, degut al seu disseny únic, aquests murs requereixen menys volum de formigó, cosa que els fa més eficients i econòmics. A més, el procés de fabricació dels murs nervats permet una major adaptabilitat en la modulació tant en longitud com en alçada, cosa que els fa versàtils davant qualsevol situació de perfils de coronació i suports variables.

En termes de rendiment, els murs prefabricats nervats són superiors als murs tradicionals en diversos aspectes. Per exemple, la reducció del volum de formigó projectat és important, cosa que fa que la seva utilització sigui òptima en murs d’alçada considerable. A més, aquests murs permeten una reducció substancial del temps d’execució, ja que només hi ha una etapa d’enformigonat.

Detalls de Coronació

Pel que fa als detalls de coronació, els murs prefabricats nervats ofereixen diverses opcions. Es poden deixar esperes a la part superior dels nervis per a un encofrat “in situ”, o es pot crear un canal de formigó a la part superior del mur.

Conclusió

En resum, els murs prefabricats nervats de Forpol Estructuras, SL representen una solució de construcció òptima.

ALTRES PREFABRICATS DE FORMIGÒ

Experts en Pedra Natural

Comprar Pedra Natural d´alta qualitat al millor preu, La nostra pedra natural és perfecta per a una varietat d´aplicacions, incloent revestiments de façanes, murs de pedra natural, i pedres per revestir parets. Si estàs buscant comprar pedra natural, ets al lloc correcte.

Panells prefabricats GRC

FABRICACIÓ DE PANELLS DE FORMIGÓ GRC ➜ panells prefabricats grc (Glass Reinforced Concrete) és un composite mineral de base ciment reforçat amb fibra de vidre +INFO

Caseta de Formigó Boxes cavalls

CONSTRUCCIÓ DE BOXES PER A CAVALLS Caseta de formigó prefabricat per a boxes de cavalls des de 9.000 € muntada. Mesures de la Casetes de Formigó Boxes cavalls:
Casetes de Formigó 07

Casetes de Formigó

CASETES DE FORMIGÓ PREFABRICAT 2.022 Construcció de Casetes de Formigó prefabricat des de 8.500 €. Muntem la seva caseta en un sol dia. Veure les nostres obres construïdes

Mur Prefabricat Precomur

MURS DE CONTENCIÓ DE TERRES PRECOMUR Nou sistema de mur prefabricat constituït per dues lloses de formigó armat de gruix 5 cm, separades per tres gelosies que donen forma al sandvitx prefabricat i el fa rígid per manipular-lo. +info

Blocs de formigó LEGO

INFORMACIÓ TÈCNICA BLOCS DE FORMIGÓ TIPUS LEGO Aquests blocs de formigó només necessiten una superfície ben anivellada i compactada per a l'inici de muntatge (per començar a treballar). Gràcies a les seves grans dimensions, es pot construir qualsevol element en poques hores i immediatament després sotmetre'l a les càrregues per a les quals hagi estat dissenyat.

Pressupost online