EMPRESA DE CONSTRUCCIÓ: ELEMENTS ESTRUCTURALS LLEUGERS


FORPOL és una companyia amb experiència en prefabricats de formigó i estructures metàl·liques, especialitzada en elements estructurals lleugers:

 

En prefabricats de formigó destinats a la construcció d'habitatges, hotels, pàrquings i edificis terciaris així com escoles, centres sanitaris, etc.

En estructures metàl·liques per a la construcció de naus industrials, agrícoles, ramaderes, etc.

Estem associats a l'empresa d'enginyeria PATEC (Patrimonio Tecnológico), per projectar i construir les naus molt lleugeres i econòmiques. Som l'única empresa d'Espanya que disposa d'una web en la qual, el client pot accedir a un apartat de pressupostos i fer-se ell mateix el pressupost de qualsevol nau, fins a 50 m. de llum, i amb una alçada fins a 12 m. En totes les naus lliurem el projecte de càlcul d'estructura i fonamentació, signat per l'enginyer i visat pel Col·legi.

Per a la fabricació de les estructures metàl·liques, disposem de tallers a Lleida, Anglesola i a La Garriga.

Per conèixer millor els nostres elements estructurals, us convidem a visitar la nostra web www.forpol.es on trobarà un mapa interactiu d'algunes de les obres que hem realitzat i per als pressupostos de les naus pot accedir al següent enllaç www.forpol.es/estructuras -metalicas, també poden consultar la web de la nostra enginyeria www.patec.org.

Ens posem a la seva disposició per atendre qualsevol consulta que desitgin realitzar-nos.

Contacte